Παθολόγος με εξειδίκευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη και την Εντατικολογία.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974.

Αποφοίτησε από την 3η Ιατρική Σχολή του CHARLES UNIVERSITY Πράγας το 1998 και έλαβε την άδεια άσκησης επαγγέλματος το 1999.

Υπηρέτησε ως οπλίτης ιατρός στον Στρατό Ξηράς (1999 -2001) και ακολούθως εκπλήρωσε τη 12μηνη Υπηρεσία Υπαίθρου στο άγονο Περιφερειακό Ιατρείο Αργυρίου, του Δήμου Αχελώου Καρδίτσας (2001-2002).

Ειδικεύτηκε στην Παθολογία στην Α´ Παθολογική Κλινική του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός» και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Παθολογίας το 2008.

Διετέλεσε επικουρικός Επιμελητής Παθολογίας στο ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός» επί δύο συναπτά έτη (2009-2011).

Εξειδικεύτηκε στην Εντατικολογία στην Α´ Πανεπιστημιακή Κλινική Εντατικής Θεραπείας του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός» και έλαβε τον τίτλο της εξειδίκευσης στην Εντατική Θεραπεία το 2013.

Το 2014 μετεκπαιδεύτηκε στο αντικείμενο του Σακχαρώδη Διαβήτη στο Διαβητολογικό Ιατρείο ΠΓΝΑ «Κωνσταντοπούλειο-Αγία Όλγα». Έλαβε μέρος σε πληθώρα ερευνητικών πρωτοκόλλων αναφορικά με τις νεότερες φαρμακευτικές θεραπείες στον Διαβήτη ως επιστημονικός συνεργάτης του Διαβητολογικού Κέντρου – Ιατρικού Αθηνών (Κλινική Ψυχικού, 2015 – 2020). Έλαβε τον τίτλο της εξειδίκευσης στον Σακχαρώδη Διαβήτη το 2022, κατόπιν εξετάσεων.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή του Αιγάλεω από το 2014 και εκτελεί χρέη Επιμελητή ΜΕΘ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου (Βιοκλινική Αθηνών) από το 2013.

Συμμετέχει ενεργά στην εκπαίδευση ως πιστοποιημένος Εκπαιδευτής ALS από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης στα σεμινάρια BLS – ILS – ALS (διοργάνωση από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία) αλλά και ως μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας (σεμινάρια BASIC ICU – University of Hong Kong).

Αποτελεί μέλος επιστημονικών εταιρειών όπως της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Εσωτερικής Παθολογίας και της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας.