Ειδικός Παθολόγος με μετεκπαίδευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη και εξειδίκευση στην Εντατικολογία.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974.
Φοίτησε επί 6ετία στην 3η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Charles στην Πράγα (αγγλόφωνο πρόγραμμα) από όπου και έλαβε το 1998 το πτυχίο Doctor of Medicine με βαθμό «Λίαν Καλώς».

Υπηρέτησε ως οπλίτης ιατρός στον Στρατό Ξηράς (1999 -2001) και ακολούθως εκπλήρωσε τη 12μηνη Ιατρική Υπηρεσία Υπαίθρου στο άγονο Περιφερειακό Ιατρείο Αργυρίου, του Δήμου Αχελώου Καρδίτσας (2001-2002).

Ειδικεύτηκε στην Παθολογία στην Α´ Παθολογική Κλινική του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός» και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Παθολογίας το 2008.
Διετέλεσε επικουρικός Επιμελητής Παθολογίας στο ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός» επί δύο συναπτά έτη (2009-2011).

Εξειδικεύτηκε στην Εντατικολογία στην Α´ Πανεπιστημιακή Κλινική Εντατικής Θεραπείας του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός» και έλαβε τον τίτλο της εξειδίκευσης στην Εντατική Θεραπεία το 2013.

Το 2014 μετεκπαιδεύτηκε στο αντικείμενο του Σακχαρώδη Διαβήτη στο Διαβητολογικό Ιατρείο ΠΓΝΑ «Κωνσταντοπούλειο-Αγία Όλγα».

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή του Αιγάλεω, εκτελεί χρέη πρωινού υπεύθυνου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Βιοκλινικής Αθηνών από το 2013 και αποτελεί επιστημονικό συνεργάτη του Διαβητολογικού Κέντρου – Ιατρικού Αθηνών (Κλινική Ψυχικού) από το 2015.

Ως πιστοποιημένος Εκπαιδευτής ALS από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης λαμβάνει τακτικά μέρος στα εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνονται στην Ελλάδα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία.